Јошката ќе се жени со австралијанката од македонско потекло Гордана

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Предлогот за брак падна во Монако една од точките на нивното крстарење по Медитеранот. 

Каде ќе живее познатиот пејач дали во Македонија или во Австралија останува да видиме.

Среќно нека им биде ❤️
 
Share.