Јошката за турнејата во Канада

0
2555

8-ми март, девојките и жените во House of Manaki го одбележаа заедно со Јошката и Кристали бенд.

Тој само пред неколку денови се врати во Битола, после големата турнеја во Канада.

На покана на управниот одбор од црквата Св.Илија, од Торонто, Јошката неколку месеци беше во Канада каде одржа повеќе концерти.

Јошката досега одржал повеќе концерти турнеји во Австралија, Америка и други земји, а наскоро се подготвува за уште една голема турнеја овојпат во Австралија.