Јован Боглев го фати крстот во Новаци

0
426

Во општина Новаци, празникот Водици беше одбележан во дворот на црквата  „Св. Атанас“ каде учествуваа 25 момчиња, од нив и две момчиња од Австралија, а најсреќен годинава е Јован Боглев кој доби пригоден подарок од градоначалникот Лазар Котевски.