Јовано, Јованке изведена во Хамбург

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На концерт насловен „Век на прогони“ на кој настапи филхармонијата од Хамбург беше изведена македонската песна „Јовано Јованке“.

Специјален гостин на концертот беше тапанарот Мартин Грубингер, кој исто така учествуваше на изведбата на „Јовано Јованке“.

Share.