ЈП Пазари со одговор на СДСМ

0
530

Денеска на прес конференција во ЈП Пазари директорот Сашо Стаматов објасни дека на 16 09 2015 со одлука на Упрвен одбор одлучиле до Советот на Општина Битола да достават барање за оформување на цените по дневна основа од 15, 10 и 5 дена за продавачите на паркинг просторот во Новиот реонски Пазар во Битола .Велат како чесно претпријатие, кое често е во комуникација со продавачите информирани се за нивните барања и често им излегуваат во пресрет.Откако, велат ќе се разгледа на седница на Совет нивното барање ќе постапуваат согласно одлуката на Советот.