Југото на министерството за земјоделие се најде в река

0
3880

Претпладнево вниманието на битолчани минувачите крај реката Драгор го привлече ова Југо.

Како се нашло в река?

13658921_1203290063038296_2336515388162124296_n

Неколку варијанти се возможни и за нив се шпекулира и претпоставува.

Полицијата вели дека околу 10 часот е пријавено од страна на вработен во подрачното одделение на министерството за земјоделие, дека нивното Југо е в река.

13680949_1203290099704959_579283817400907367_n

Тие сметале дека некој му го турнал.

На полицијата му рекле дека  Југото не било во возна состојба туку стоело паркирано крај речното корито.