Кајмакоски на Магнолија за дочекот на новата година?

0
1272

Дание Кајмакоски е изборот на општината за оваа година за дочекот на новата 2016 година на плоштадот Магнолија во Битола. Се очекува деновиве на прес конференција градоначалникот на Битола да ја соопшти новогодишната програма, која традиционално трае неколку дена почнуваќи од 29 до 31 декември.