Како навивач на Чкембарите ја побара девојката за сопруга

0
1203

„ Со љубовта твоја и зелената боја, срцето полно  среќа до бога “ вака тој ја побара неа за сопруга. Станува збор за член на навивачката група Чкембари, кој заедно со неговите другари и пријатели  и го подготви ова изненадување на неговата девојка, која ја побара за сопруга.