Како преку интернетот до успешен бизнис

0
1976

Зголемување на продажбата и намалување на трошоците со помош на Интернет.
Креирање на бренд, бизнис комуникации, алатки и стратегии за ефективна бизнис промоција.

06 NOVA SOLUTINS
Nova Solutions во соработка со D2EM Consulting денеска споделуваа искуства со присутните на обуката како можностите кои им се нудат на новите и постоечките бизнисите да прераснат од идеа во бренд, успешно да се позиционираат на пазарот, да напредуваат, да изградат успешни стратегии.

12670379_10206304908324764_2649869535913064488_n
Преку примери и совети на едни од најуспешните компании во државата , да научат како интелигентно да ги намалат трошоците за промоција и ефективно да го искористат Интернетот како алатка за раст и промоција.
Низ призмата на едни од најуспешните експерти од своите области,  како да изградите успешен бизнис низ успешна бизнис промоција и како да го етаблирате својот бренд.
Ќе доделат, промовираат и наградат пет  најуспешни бизнис идеи од проектот на Nova Ventures .