Камион се преврти на Широк сокак

0
1867

Камион на Нискоградба пропадна на Широк сокак. Таму се изведуваат градежни работи на приватен објект. Според првичните информации пропаднала улицата заради што камионот се преврти. Нема повредени. Со багер ќе се извлекува возилото. Повеќе во Актуел на Тера 16:55.

12348306_10207460374841567_1454981414_n

12346617_10207460374721564_994177576_n