Караванот на СДСМ и коалицијата вечерва тргнува од Битола

0
1394

„Централниот караван на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и коалицијата ја започнува предзиборната кампања со претставување на сите кандидати за градоначалници, вечерва, на граѓански митинг во Битола“, известуваат од СДСМ.

„Митингот започнува во 20:30 часот, на плоштадот „Магнолија” во Битола, а пред граѓаните ќе се обрати и претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно митинзи на караванот ќе се одржат и во Демир Хисар, во 17:30 часот и Ресен во 19:30 часот.