Каролина Гочева му кажа „да“ на Михаил Корубин

0
7846

Каролина Гочева се вери со Михаил Корубин.

37-годишната пејачка беше запросена од својот сакан во романтичниот Париз, а среќната вест дека му кажа „ДА“ ја објави пред неколку часа на својот профил на Instagram. Гочева сподели и фотографија на која Корубин нежно ја бакнува на челото.

Се шпекулира дека познатата македонска ѕвезда и истакнатиот уметник се заедно околу една година.

Каролина објави уште една фотографија од својот престој во Градот на светлината и љубовта.