Карпет трејд на нова локација и со проширен асортиман

0
1435

Правилно и функционално уредениот дом овозможува попријатен престој во него.

Најуспешна комбинација при уредувањето на домот е спојот на дизајнот и функционалноста.

Карпет трејд продавницата за теписи, патеки, тапети и друго, овојпат за своите потрошувачи во нов проширен простор и на нова локација.

Проширениот асортиман ги вклучува теписите изработени со најсовремени технолошки машини, кои истовремено ги диктираат светските трендови .

Континуирано следејки ги трендовите на пазарот, на потрошувачите им нудат и најквалитетни теписони.

Карпет трејд се препознатливи по големиот избор на тапети од германската компанија Раш, а овојпат за потребите на купувачите и со акциско намалување на истите.

Застапници се на брендот Тач за најквалитетни постелнини.

Богатиот асортиман на производи ги вклучува јорганите и перниците.

Тука се и најразличните модели на завеси изработени по ваша мерка.

Да не ги заборавиме роло завесите за кои Карпет трејд нудат најбрза монтажа и испорака во градот.

Одберете квалитетни теписи, завеси, патеки, тапети по супер цени и плаќајте на рати и картички преку синдикатите од повеќе компании .

Мисијата на Карпет трејд е излегувајки во пресрет на потребите на купувачите , да бидат најуспешна компанија за опремување на домот. Го обединуваат позитивниот пристап, професионалната услуга и лојалност, како и сите нови трендови.

Новата локација на Карпет трејд е позади ресторан Ајчо, на улица Никола Тесла.