Ќе има Монмартр, ама не како до сега

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

39 годишнината на Малиот Битолски Монмартр ќе се одбележи во сабота, во Старата битолска чаршија, ама со мал број на учесници, со цел избегнување на гужви. Оваа година им пристигнале 15 000 цртежи од целиот свет, а до година најавија дека ќе стигнат уште повеќе и дека јубилејот од 40 години ќе го одбележат спектакуларно. Во продолжение слушете повеќе детали од разговорот со Елена Хаџи Антонова.

Share.