Ќе се проширува градинката „Пролет“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Завршен e еден дел од спортската сала во ОУ „ Елпида Караманди “ каде се реконструираше паркетот. Интервенција ќе има и во спортската сала на ОУ „ Коле Канински “, а има и потпишано одобрение за надградба на детската градинка „ Пролет “, рече Владимир Талески градоначалник на Општина Битола.

Share.