Ќе се реконструира патот Рапеш-Старавина

0
900

-Наскоро ќе се започне со реконструкција на Регионалниот пат од Рапеш до Старавина кој е во должина од 12 километри. Сега ќе започнеме со првата фаза, каде што заедно со ЈП Македонија пат ќе асфалтираме 2 километри. Се надеваме дека патот целосно ќе биде асфалтиран до крајот на оваа година , изјави Лазар Котевски, градоначалник на општина Новаци