„Кога Брич оди на опера“

0
1787

Паљач и „Дисторзија“ + Скроц – „Кога Брич оди на опера“. Аудиото е снимано во „Фуш Рекордс“ – Битола, а снимател е Сашо – Паркет. Автор на музиката и текстот  е Бранко Шпољариќ – Паљач, кој ги пее и сите вокали. Гитарските делници ги свири Зоран Илиевски – Скроц. Видео кадрите се снимани во Флорида, Њу Џерси и Битола, а во почетокот на видеото се појавува Перица Шпољариќ – Паљач. Видеото го реализираше и режираше Бранко Шпољариќ – Паљач.