Кога сонот станува реалност-разговор со Константин Николиќ

0
921

Дека сонот може да стане реалност докажува животописот на битолчанецот Константин Николиќ.Имено тој веќе неколку години живее и работи на Карибските острови.Неговата продуцентска агенција се занимава со организирање на настани, концерти, гостувања.
Голем број од забавите на Карибските острови, се успешни благодарение на креативноста и добрата организација на Николиќ.
Повеќе за ова од разговорот со Нино во продолжение.