Кои се битолчаните на кандидатската листа на ВМРО ДПМНЕ за петката

0
2202

Носител на листата на ВМРО ДПМНЕ за петта изборна единица е пратеникот Антонио Милошоски, втор на листата е Зоран Ставревски.

На четврто место на листата е Зоран Илиоски, а Лилјана Кузмановска седма по ред, додека Николче Јанкуловски е на деветото место.

Имињата на Силвана Ангелевска и Александар Вангеловски исто така се наоѓаат на оваа листа.