Кој е патот до успех ?

0
817

Тргнувајќи  по своите стапки, кога во 2007 година  точно пред 8 години во месец ноември само со двајца вработени ја започнале својата приказна, Нова Солушанс организира натпревар за мали и почетни бизниси, микро претпријатија и почетни старт ап бизниси.Натпреварот го организираат со цел да дадат допринос на другите компани кои што биле во развој да си го унапределе своето работење и да си ја проширеле својата дејност.

predrag

-По повод 8 годинишнината, ноември е месец вокој што почнавме во 2007 година да работиме до крајот на годината, ги информираме сите старт ап компании и микро претпријатија да ја пратат својата дејност нанашиот мејл, нивната приказна, како започнаа, како работат, и ние по наш избор ќе ги класифицираме компаниите и ќе ги наградиме со нашите услуги, изјави Предраг Стојковски, Нова Солушнс

Право на учество имаат сите компании од Македонија кои што се во подем на развој, а со услугите на Нова Солушанс ќе биле наградени 3 компании.

– Едната компанија ќе добие свое лого, втората ќе добие фејзбук кампања и третата компанија ќе добие мала web страна

Ги запрашавме кој е рецептот за успех

-Упорност и прилагодување на состојбите во општеството, реч Стојковски

Нивната успешна приказна продолжу. Нивната визија е  Nova Solutions  да нуди решенија во поглед на брендирање, изработка на веб страни,зголемување на видливоста преку социјалните медиуми, графички дизајн и многу други кои би му биле добродојдени на секоја компанија која сака да биде успешна и да ја зголеми својата продажба.