Коктелите на најпознатиот битолски коктел мајстор, Гоце

0
633

Одличен начин да се разладите во овие летни денови се вкусните коктели.
Различни вкусови и различни техники на приготвување а нашата екипа го посети кафе бар Инстинкт каде коктел мајсторот Гоце ни подготви вкусни коктели.
Тој е познат во Битола и во регионот токму по оваа умешност, затоа што веќе дваесет години ја усовршува својата техника на приготвување коктели во чии вкусови уживаат многубројните гости во Инстинкт.

Секој четврток тој само за битолчани но и многубројните гости од странство подготвува некој нов вкус на коктел а сето тоа е зачинето со одличен избор на музика на некој од познатите диџеи.