Коледарски оган на плоштадот Гоце Делчев

0
565

Традиционално и оваа година општина Битола со палење на традиционалниот коледарски оган го одбележа Коледе. Имаше и музичка програма и настап на повеќе музички групи меѓу кои Ѓердан, Бон Тон, Хераклеа, Прва Севда, Јошка Бенд и Софија Кочевска. Со најубави желби за многу здравје, среќа, љубов и успех на своите сограѓани градоначалникот им ги честита божиќните празници.

И пратеничката од Битола Лилјана Кузмановска испрати честитки за новата година и божиќните празници.