Колку се познаваат Бојан и Димитар од Празни Муабети

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Дел Арте или Празни Муабети, пица или сарми, кој пее подобро, кој повеќе паничи, се само дел од прашањата кои им ги поставивме на Бојан и Димитар од Театарот Дел Арте или популарното шоу Празни Муабети. Другари се долги години, па време е да погледнеме колку се познаваат. Еве и што одговорија.

Share.