Колона возила блокирани на Плетвар заради сообраќајка во која имало и жртви

0
549

Колони возила се блокирани на Плетвар речиси три часа. Така велат наши гледачи кои побара информација и од нас.

Од АМСМ информираат дека патниот правец Прилеп – Градско поради сообраќајна незгода на планинскиот премин Плетвар е во прекин,

Некаде околу 23 часот ни беше кажано дека за половина час сообраќајот ќе се нормализира.

Увидот врз сообраќајната незгода во која имало и жртви завршил.