Колоритна и стилски разиграна фотосесија на Владимир Видановски

0
555

Битолскиот фотограф Владимир Видановски, неуморно работи на својата нова фотосесија. Екипата на Ритамот на градот го посети во неговото студио. На фотосесијата, од која дел од фотографиите ексклузивно ги објави Тера телевизија, работи со модел која носи модели на Лили Кадинска, Никола Петровски, Ирина Тошева како и накит на неколку дизајнери.
Повеќе за фотосесијата од видеото во продолжение.