Комична вечер со Петров и Крстевски

0
2851

Во Интимниот театар, се одржа Комичната вечер со Љупчо Петров и Љупчо Крстевски, кои со своите шеги ја засмеаа многубројната битолска публика.

Идејата Крстевски да учествува во овој стенд ап настан, е по покана и идеја на Петров.

Инаку пошироката јавност, Љупчо Крстевски го препознава по учеството во скечевите на К-15.

За двајцата настапот во Интимниот театар е од големо значење .

За сите што ја пропуштија првата Комична вечер, ќе имаат можност да ја погледнат повторно на 17- ти и 18- ти октомври во Интимниот театар.