Компанија за полиетиленски цевки и црева-профи Динамик

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Компанијата Профи Динамик,е компанија за производство на полиетиленски цевки и црева,за водоснабдување, транспорт на гас, наводнување, телекомуникации( заштита на кабли),како и останати индустриски апликации.
Производите од оваа компанија долготрајно ќе ја исполнат својата функција.

Profi_Dinamik_-_1.jpg
Модерната и високо капацитетна производна хала, осигурува константно висок производствен квалитет и одлична енергетска ефикасност.
Полиетиленските цевки и црева се со мала тежина и одлична флексибилност која дозволува безбедна,сигурна и брза инсталација, отпорност на атмосферска корозија, ув радијација,агресивни хемикалии како раствори од електролити, сулфати,кисели и алкални раствори, како и микробиолошки напади.
Освен тоа Профи Динамик нуди консултантски услуги и советува планери и проект менаџери за технички и комерцијални аспекти од решенија .
Профи Динамик се наоѓа во Пелагонка 2 на улица Климент Охридски број 27.

Неда Маретиќ

Share.