Конгрес на СДСМ

0
449

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ) денеска ќе го одржи 20. конгрес.

На конгресот ќе се обрати претседателот на партијата Зоран Заев кој по работниот дел, ќе ги соопшти и донесените заклучоци и одлуки на делегатите.