Коњи во Нова Битола

0
1114

Не е прв пат да ги забележиме низ градот. Утрово во Нова Битола дури пет се распослале на тревната површина. Во неколку наврати во месеците зад нас имаше неколку случаи стадо крави низ градскиот парк.  Понекогаш во делот на Нова Битола има и стада овци. Денешниот топол ден го започнавме со ваква слика.

12696014_1148990051780343_1806868950_n

12696084_1148987298447285_635414766_n