Костадин и Димитар направија документарен филм за Лесково

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 годишните Костадин Симоновски и Димитар Стефановски, направија истражувачки документарен филм за селото Лесково. Биле импресионирани од недопрената природа, старите градби и начинот на кој луѓето некогаш живееле таму. Тие гостуваа во Ритамот на градот, каде ги споделија своите импресии. Проследете ги во продолжение.

Share.