Котевски ја бара поддршката од жителите на Новаци

0
656

-Недела на 29 октомври граѓани ќе треба да одлучат на кого ќе му ја дадат поддршката за градоначалник. Ги повикувам моите гласачи да излезат масовно на овие избори, за подобра иднина, за подобра општина. Општината добро се развива. Да ги продолжиме и понатаму со зацртаните проекти да ги реализираме. Досега во изминатите години општината има доста постигнато и доста сработено. ЗАтоа ги повикувам гласачите да излезат и да ми ја дадат поддршката со заокружување на бројот 13, изјави Лазар Котевски, кандидат за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за општина Новаци.