Козметичката линија Mol&B пристигна и во Македонија

0
535

Mol&B Copenhagen е ексклузивна линија на производи за нега на кожа развиена од лиценцираната медицинска сестра Тина Марија Мадсен и Робин Мадсен во соработка со дерматолози и експерти за нега на кожа во европска лабораторија.

Нивната цел е да развијат уникатен и бескомпромисен концепт на данска убавина заснован на внимателно избрани, моќни природни и активни состојки со највисок квалитет.

Резултатот е линија на хранливи производи за нега на кожа кои се исклучително ефикасни – без да наштетат на животната средина или на здравјето на Вашата кожа.

Фирмата B:HIP, многу години е присутна на светскиот пазар, израснувајќи во една од најголемите и секако, најбогатите компании во својата област. Во рамките на оваа компанија активно работи како партнер и како производител на дел од производите, токму компанијата MOL&B.

– Bhip Europe е данска компанија циј деловен модел е директна продажба и ние сме среќни и горди што можеме ексклузивно да го понудиме асортиманот на производи на MOL&B преку нашата мрежа на дистрибутери во Европа-истакна Јан Мадсен.
Производите на оваа компанија пристигнаа и во Македонија.
Сите производи на Mol&B се дерматолошки тестирани и не содржат парабени или алергенски парфем.
Целта е да се понуди на купувачите уникатен и квалитетен концепт на убавина базиран врз внимателно избрани природни и ефективни состојки .Производите се дерматолошки тестирани.