Крави низ градот

0
584

Крајот на минатиот месец информиравме за кравите кои во стадо се шетаа низ градското шеталиште во Битола.  Сега сликата се повторува, но овој пат тие се позади Офицерскиот дом во Битола. Согласно прописите испаша на стока во градска средина се санкционира.