Кренати рампи додека поминува возот во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вакво видео до нашата редакција ни прати еден гледач кој вели дека настанот го снимил утринава околу 10 часот, кај преминот во близина на училиштето „Коле Канински“. Додека чекале со автомобилите, рампите биле кренати, а возот ја намалил брзината, сведочи гледачот.RAMPI1

И во изминатите години имало вакви примери, кога возот поминува, рампите да не се спуштени. Дури имаше и случај кога кондуктерот од возот слегуваше да го регулира сообраќајот, додека помине возот, затоа рампите додека поминуваше беа кренати.

Share.