Крушево Етно – град 2015

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

До 31-ви  месецов, Крушево по седми пат во знакот на манифестацијата „Етно-град“.

Се очекува голем број туристи од земјава и од странство кои ќе уживаат во староградската архитектура во вкусната храна и домашното вино, во екот на тапаните и писокот на зурлите.

Градоначалникот Дамчевски ги покани гостите да уживаат во, како што го нарече, крушевското туристичко востание.

Share.