Крводарителска акција на БАС

0
1372

Како општествено одговорна, а воедно и хумана компанија Бизнис Академијата Смилевски годинава по деветти пат организираше крводарителската акција во своите порстории. Професорите заедно со студентите даруваа крв .

Од Бас академијата велат дека и во други прилики ќе организираат крводарителски и други хуманитарни акции, со цел да ја покажат и својата хуманост и општествена одговорност.