Љамчевски ќе го предводи Пелистер

0
857

Откако  шефот на стручниот штаб на Пелистер Миле Димов си поднесе оставка, управата на Пелистер брзо мораше да реагира.

Одлуката паднала за Наум Љамчевски. Ова е четврто враќање на Наум Љамчевски на клупата на Пелистер. Тој е бивш фудбалер на клубот.