Лавот поставен на плоштадот ВМРО

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ на висок постамент поставена е уште една скулптура на лав. Станува збор за скулптура финансирана со пари од Град Скопје, поради која се кршеа многу копја во времето на изгласување во Советот на градот.

Share.