ЛДП за хидросистемот Стрежево

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

30.07.valentin

По кој знае кој пат ВМРО-ДПМНЕ се обидува да ја излаже битолската јавност, барајќи виновници на сите страни само не во своите редови, и се обидува чисто манипулаторски да прогласува победи и да упатува благодарници кон сите што работеле 24 часа на надминување на проблемот со водоснабдувањето.Хипокризија од најголеми размери!Вака денеска се огласија од локалната ЛДП.

Share.