Лепиткова во посета на децата на Пелистер

0
372

Државниот секретар за животна средина и просторно планирање, Соња Лепиткова, денес беше во посета на Детското одморалиште на Пелистер каде се сместени деца од региони кои се под влијание на металуршки капацитети и на кои им е неопходен планински воздух. Тие престојуваат таму една недела.