Летно 3Д кино во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од 13-15.08.2015 3Д Киното Битола во рамките на Бит-Фест организира летно кино со проекции на отворено.

Проекциите ќе се одвиваат во пациото на Заводот и Музеј а Центарот за култура набави и соодветна опрема.

На летното 3д кино, ќе се прикажуваат најактуелните филмски хитови ова лето.

Битолчани сега ќе имаат можност да искусат нешто ново и поинакво , можност за три пријатни кино вечери и дружби на 6 различни филмови.

Share.