Левов пред потпис со Пелистер

0
463

Битолски Пелистер го отпушти босанескиот интернациуоналец, Марио Граб, а сега на проба во клубот е Милан Левов. Отсуството на леворак ракометар треба да го надополни поранешниот македонски репрезентативец, Милан Левов, кој неколку дена тренира со тимот на Пелистер. Наскоро се очекува финализација на неговиот договор. Минатата сезона Левов настапуваше за екипата на Охрид.