Лидерска средба пред објавувањето на извештајот

0
592

Лидерска средба пред објавувањето на оценката денеска дали се исполнети условите за одржување на избори на 24 април.

Партиски извори од две од четирите партии потписнички на договорот од Пржино потврдија за 24 вести дека во 15 часот во Клубот на пратениците ќе се сретне лидерската четворка, со амбасадорот на САД Џес Бејли и претставници на Мисијата на ЕУ во Скопје.

Извештајот требаше да биде објавен во 14 :30, но поради лидерската средба се одложи за 16 : 30.