Лицемерие е да и се замерува на Македонија

0
462
Во бегалската криза Македонија ги плаќа грешките на Европската унија. Ако требаше да се потпреме на Брисел, одамна ќе бевме преплавени со џихадисти.
Дваесет и пет години сме лажени и манипулирани, вели претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов во интервјуто за германскиот весник „Билд“.
Морализирање и лицемерие е да и се замерува на Македонија. Се уште немаме добиено ниту евро од Европската унија, а потрошивме 25 милиони евра. Нам само ни се ветува помош, вели претседателот Иванов во интервјуто.