Љубе Бошковски во Битола

0
9105

Ова е прва посета на Битола по одлежувањето на затворската казна за случајот “Поткуп”.

По средбата со членовите на Обединети за Македонија од Битола, Бошковски оствари неформална средба со потпретседателот на СДСМ Александар Кирацовски, претседателот на Либерално-Ддемократака партија Горан Милевски и пратеникот од СДСМ  Васко Ковачевски.

image-0.02.01.dc0134b3b77c0749c8fcfc11262542a866fb3be32ec72ba6a17d57cdd0773048-V-660x3301

фото: социјални мрежи