Љубов, музика и вино со Петар Горко во вино бар Буре

0
591

Љубов, музика и вино, е насловот на настанот, кој привлекува големо внимание за 14-ти февруари.

За празникот на виното и љубовта, Петар Горко на битолчани, во вино бар Буре, ќе им подари поезија.

Во прекрасната атмосфера на овој вино бар, Св.Валентин и Св.Трифун, присутните ќе уживаат во вино, музика, љубов и поезија.