Лука, Димитар и Филип со ново видео за Тера телевизија

0
1221

Битолчаните Лука Тошев и Димитар Михајловски и прилепчаенцот Филип Јездиќ, студентите кои патувањето со воз го направија интересно благодарение на нивното музицирање и изведбата на Лед Цепелин, повторно со ново видео.

До нашата телевиизја го испратија видеото во кое тие повторно изведуваат композции од Лед Цепелин, овојпат станува збор за Stairway to heaven и Babe I am gona leave you.

Инаку Лука, Димитар и Филип се студенти на музичката академија во Скопје.