Љупчо Бубо Каров е надворешен советник на министерот Роберт Поповски

0
1045

Владата на Република Македонија денеска соопшти дека Љупчо Бубо Каров од денеска е надворешен советник на Министерот без ресор, задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, во Владата на Република Македонија.

„Неговото искуство со медиумите и во јавните настапи, ќе биде од особен придонес во работата на Секторот за комуникации и односи со јавноста во Владата на Република Македонија“ стои во соопштението од владата.