Мадона со концерт за поддршка на Хилари Клинтон

0
472

Мадона изненадно најави мини концерт во понеделник вечерта за поддршка на претседателскиот кандидат Хилари Клинтон.

Таа ова го најавина Инстраграм, но без да ја посочи локацијата на концертот.

Во кампањата се влучува и Кети Пери, како и Бијонсе која исто ќе настапи за поддршка на Хилари Клинтон.