Македонска дизајнерка во Њујорк за тоа како пандемијата го погоди нејзиниот бизнис

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пандемијата со коронавирусот се повеќе ги погодува бизнисите. За тоа како морала да го стопира производството на спортска облека раскажува Марија Дибаџио, македонска дизајнерка која живее во Њујорк. Таа деновиве излезе од државен карантин откако допатува во Македонија.

 

Share.